logo Mads inspirerer til en sund krop, smuk hud og fantastisk udstråling! Få Mads' nye bog

Få besked om nye events, afløsningstimer m.v.

Jeg hader SPAM ligesom du gør, så jeg kontakter dig kun, hvis jeg virkelig har noget på hjertet, og du kan altid afmelde dig igen.

Firmatræning / Teambuilding med Mads

Skal du og din arbejdsplads, fodboldhold eller strikkeklub have en times motivation og træning med mig?

Skal i prøve noget træning med et positivt boost nu?

Så book mig til en individuel bodybike, hvor mit fokus 100 % vil være på jeres træning, jeres musikønsker og derved bliver i motiveret maksimalt.

Den individuelle bodybike tager 60 minutter og vi træner til lige præcist dén musik, som i elsker og bliver motiveret af.

Inden træningen tager vi en samtale, hvor vi får klarlagt jeres mål med træningen.

Træningen foregår i København, hvor der er plads til 80 deltagere.

Pris: 4.995 kr. inkl. lokaleleje. Kontakt mig for spørgsmål & booking.

Udtalelser

Tusinde tak for en god omgang træning.

For at understøtte din filosofi om energiniveau, vil jeg lige give dig lidt heads up.

Jeg har nu trænet/biket i adskillige forskellige af Fitness Worlds studier, med puls-måler, og jeg kan mærke tydelig forskel. Jeg opnår samme max-puls, samme forbrænding og samme gennemsnits-puls, men forskellen er bare den at efter de andre timer er jeg ved at "falde af cyklen" og kan blive utilpas, men efter dine timer er jeg glad og stadig fyldt med energi.

Og tusinde tak for det :)

Og jeg ved fra et par andre jeg træner sammen med, at de har samme opfattelse, også i forhold til deres puls-ure.

Så konklusionen må være at du har fat i noget af det rigtige :)

Lasse, Husum, marts 2016

Hej Mads

For fanden hvor er jeg glad for at være tilbage på bike cyklen om onsdagen når du er instruktør, den energi jeg ikke har før, får jeg i timen, ja allerede ved at se dit smilende ansigt inden. Super gode timer og fantastisk god musik :-)

Sussie Thomsen, Husum, februar 2016

Kære Mads
SÅDAN - sikken en Bike time på Nordre Fasanvej i aften.

Jeg har som ung trænet på eliteplan indenfor volleyball, atletik og ikke mindst kyokushinkai karate - særdeles hård og vedvarende træning.

Men, det der gør dine timer så specielle er dit humør, og den glæde du giver videre til andre. Når vi kører, og jeg kigger mig omkring på de andre i salen, ser jeg kun smil, undren og godt humør.

Det er for mig den ultimative positive erstatning for hård og sur træning, og jeg tænker tit på om jeg, og dem jeg trænede med dengang, kunne have opnået bedre resultater end vi gjorde, hvis træningen var foregået på den måde som du viser i dine timer.

Det er jo muligt at træne hårdt - med godt humør og smil.

Bo Hildebranner, Nordre Fasanvej, februar 2015

Jeg var igår til min første spinningstime, med dig som instruktør og hold da op en fed time!! Det var en hård time, men samtidig virkelig sjov. Jeg har været til mange forskellige spinningstime, men igår var den bedste ind til videre.

Line, Nordre Fasanvej, september 2014

Du er absolut den bedste bikefit instruktør, der er ikke nogen som dig :-).

Sussie, Husum, februar 2014

Kære Mads, Hermed lidt ros - som du så afgjort fortjener. Det er en ganske særlig oplevelse at BIKE med dig. Man bliver vandvittig glad i låget og de mange ture op på niveau 5 føles næsten som en leg.

Bo, Husum, februar 2014

Kære mads. Endnu engang tak for for dit gode engagement og energi i dine timer, specielt i de sidste par timer du har haft, supergodt. Det hjælper og få brændt krudtet af efter en hård dag på arbejdet.

Bent, Husum, juni 2013

Jeg har haft glæden af dig i lidt over 2 år, og går aldrig fra dine timer uden at humøret er steget et par grader (-:, tak for det.

Anne Hildebrandt, Husum, juni 2013

Din energi, entusiasme og glæde smitter så meget af i salen. ONE OF A KIND er du....!!!!

Tina, Husum, maj 2013

Tak for en god oplevelse til dit event den l8. maj. Du gør det sjovt at komme til bikefit og dine event er noget særligt for du gør så meget af din udklædning og så smitter den gode stemning af på hele eventen.

Jytte, Husum, maj 2013

Hej Mads, tak for en dejlig event, hold da kæft hvor var det godt, hvor faen får du den energi fra.

Mogens, Husum, maj 2013

Tak for en fantastisk event med god og inspirerende træning som vanligt.

Charlotte, Husum, maj 2013

Deltog i eventen og som altid var det super og levede også helt klart op til sidste års grand prix event. Ser frem til næste event...

Charlotte, Husum, maj 2013

Tusind tak for en fuldstændig forrygende biketime lørdag formiddag i Grand Prixen verden.

Marianne, Husum, maj 2013

Tusind tak for de fedeste spinning timer denne vinter. Vi er super glade for at have "fundet" dig, for du er helt klart en af Fitness Worlds bedste spinning instruktører ;-)
Det er altid super inspirerende og motiverende at være på dine timer, med masser af energi og godt humør.
Nu er foråret på vej og vi træner kun indendørs om vinteren, men vi ses sikkert til næste indendørs periode.
En masse gode tanker!

Elisabeth og David fra "DMK" (Dansk MTB klub), Husum, marts 2013

Tak for nogle virkelig gode timer. Jeg cykler hos dig hver lørdag, begge timer, og nyder det.
Du er den eneste der idag kan få mig til at stå op efter en bytur og tre timers søvn for at tage op og spinne!
Du gør det fantastisk. Du må aldrig stoppe. Så stopper jeg også, og bliver tyk og fed fordi jeg ikke får spinnet.

Natasja, Husum, februar 2013

Først og fremmest vil jeg gerne fortælle, at jeg synes du gør det super godt. Med dit gode humør og dit valg af musik, gør at jeg klart hellere vil tage den lange vej fra Christianshavn til Husum fremfor et af de centre der ligger tættere på.

Julie, Christianshavn, februar 2013

Endnu en gang tak for en fantastisk biketime i onsdags – på energy holdet.
Du formår altså at bringe disse timer op på et fuldstændigt vanvittigt niveau, og gør den ”sure” motion til en fest.

Pia, Husum, december 2012

Altså en bikeFit time er ikke bare en bikeFit time. Du kalder dig selv for Mads Glad, og det er bestemt også sådan både jeg og andre opfatter dig. Men at du får mig og andre til også at føle os som Hr. og Fru Glad, det er jo for vildt. Du har en helt speciel evne til at sprede dit fantastiske humør og jeg ved, at der er rigtig mange andre end mig der sætter pris på det. Jeg talte med en pige fra holdet i går, og vi var ret enige om, at der det med at du tager til Jylland en gang i mellem egentlig er ok ;o) men du må altså ikke gøre det onsdage og lørdage, for der hører du til i Husum.
Så! kære Mads Glad, endnu en gang TAK - for dig og dine timer.

Linda Raavig Jensen, Tlf: 26 73 43 83, København V, juli 2012

Hold da fest for en event. Jeg ved ikke hvordan du bærer dig ad – men du formår at få 74 mennesker til at køre som vanvittige – synge som Pavarotti ( næsten ) og smile i 1½ time – samtidig med at sveden hagler af alle. Den regn- og snetunge lørdag blev til en fed fest. Godt gået.

Bo, Tlf: 29 88 08 96, Husum, april 2012

Vi har fra Vibenshus Skole haft den store fornøjelse at køre med dig to gang med vores 7. + 8. + 9. klasser i alt ca. 70 elever og så fire lærere. Begge gange var det en fest af de helt store. Vi var lidt spændte efter første omgang, idet mange af eleverne i vores opfattelse er lidt "motionsforskrækkede". Det fik Du pillet af dem – alle hyggede sig, men det bedste var , at der efterfølgende var stor utilfredshed med, at de kun skulle køre en gang til !!! Anden gang var – man tror det næsten ikke – en endnu større fest end første gang

Du havde et godt tag på eleverne.

Vi har nu på skolen det problem, at vores kommende 7. klasser også mener at de har krav på sammen med kommende 8. og 9. klasse at køre to gange Bikefit – for som de siger, de vil også prøve at feste som de andre har prøvet det.

Så, kære Mads, om alt går vel skal vi snart til at planlægge endnu et forløb med vilde, entusiastiske og glade cykelelever fra Vibenshus Skole.

Bo Hildebranner
Vibenshus Skole, Tlf: 29 88 08 96, København, marts 2012

Skoleelever fra Vibenshus Skole, Husum, november 2011

Da jeg skulle holde teamevent for mine medarbejdere var jeg ikke i tvivl om hvad vi skulle. Vi havde brug for nogen der kunne bringe energi til mine medarbejdere og sende os videre med et smil på læben og musik på hjernen. Heldigvis vidste jeg også hvem det der kunne magte opgaven. Jeg havde et stykke tid kørt bikefit med Mads og hvis der var nogen der kunne klare det var det ham.

Hvem ellers kan få 70 mennesker til at danse til YMCA siddende på en spinningcykel. Så jeg skyndte mig at booke ham til først en times foredrag om hvad man kan gøre for booste ens livsglæde og energi. Herefter var vi oppe i spinningsalen og give den gas til musik som vi selv havde ønsket. Det var en fest.

Det gode ved spinning er at alle kan være med uanset ens kondi da man selv bestemmer belastningen. Alle gik derfra med masser af energi og gode råd om hvordan man bevarer glæden i hverdagen. Det er en event der nu her et par måneder senere stadigvæk bliver talt om på arbejdspladsen.

Sofie Boeck
Dako Denmark A/S, Tlf: 88 30 52 01, Glostrup, september 2011

Var til din time i dag, og jeg må sige, HOLD DA HELT OP, du er totalt inspirerende. TUSIND TAK.

Pia, Husum, april 2011

Ros og konstruktiv ris er noget vi alle kan bruge til at gøre os bedre i de situationer og udfordringer vi kommer ud i.
Dog skal det siges at jeg kun har ros at give til dig, du er en super instruktør.
Hele din energi og passion for at undervise kan man mærke helt ned på de bagerste rækker i spinnings lokalet.
Du skal vide at din træning er med til at vende den aller dårligste dag til en dag som alligevel havde noget godt med sig.
Din energi smitter og det er fantastisk at køre med dig. Fortsæt dit gode arbejde, og tak fordi du gør en forskel i Fitness world.

Mia, København, april 2011

Jeg ville bare sig tak for en super sjov og hård BikeFit-time i fredags. Når man træner et fodboldhold, så kan vintertræningen godt blive lang og kold. Der er brug for alternativer og det er ikke sidste gang, at vi eksklusivt har booket dig til en BikeFit time. Fodbolddrengene fra Orient (plus søskende og forældre), var meget begejstret. Jeg har fået mange positive tilbagemeldinger : Den fede musik, den hårde træning og din positive, motiverende indstilling, er det der bliver nævnt igen og igen.

Henrik, Brønshøj, marts 2011

Første gang med dig i dag - super. Tror aldrig - på trods af mange års spinning - at jeg har mødt bedre og mere engageret instruktør. Stor cadeau til dig.

Conni, Tlf: 26 32 40 92, København, marts 2011

1000 tak for en fantastisk Boy Band Bike Fit i Husum i dag. Som jeg sagde til dig, så er du simpelthen så fantastisk at cykle med :) Du udsender SÅ meget positiv energi - man får virkelig lyst til at gi' den en ekstra skalle, og bagefter er man sprængt fyldt af energi......
Os to halvgamle fra Herlev håber virkelig at du gør det her igen - eller noget tilsvarende :) (så kan vores datter også komme med).
Ha' en fortsat dejlig dag og endnu engang tak!

Helle og Anders, Tlf: 40 50 33 26, Herlev, februar 2011

Jeg havde været til en enkelt introtime før, men oplevelsen hos dig var noget helt helt andet og jeg er meget glad for, at jeg tog afsted til endnu en introtime, for det/du ændrede vores syn på bodybiking til noget meget positivt :)

Du havde en utrolig energi og super udstråling (og kanon musiksmag) så jeg blev meget motiveret - og så havde du bare en rigtig god og sjov måde at fastholde éns koncentration og motivation!

Tak for en super god introtime :)

Manger hilsner fra Signe (en meget glad bodybiker ;))

Signe Andersen, Herlev, december 2010

"Hvor er det dog fantastisk fedt at kører en bodybike-time med dig, man bliver jo helt glad i låget ;) Jeg har før sagt til dig - og siger det gerne igen - at jeg føler at energien blive sat lidt i omdrejninger med dit altid gode humør...super! Et er, at man får noget god motion, men noget andet og mindst lige så vigtigt er, at blive i godt humør"

Linda Raavig Jensen, Tlf: 26 73 43 83, København V, november 2010

"Vi var et par stykker der i dag i husum talte om hvor meget vi glæder os til dine timer hver gang, din positivitet der giver alle et spark i r... og kommer derudaf, superfede timer og musik hver gang, FEDT."

Bent, Husum, november 2010

"Du er helt klart en af de bedste instruktører, jeg har kørt med, så stor ros herfra!"

"Synes lige du skal vide at det er nogle super bodybike-timer du kører, det er fedt du altid er glad og fyldt med energi - musik med gang i og et hårdt program :o) - jeg går altid fra timerne og er rigtig positiv (og fuldstændig bombet) - det er altså skønt!
Både dine I'er og II'er timer er super - du er altid god til at give os hårdtkæmpende bike-motionister positive og motiverende ord med på vejen, så selvfølgelig fortjener du da også lidt feedback på dine timer :o))
Dine timer kan simpelthen ikke undværes :o)"

"Endnu en fantastisk time. :) Tak. Du gør det sgu godt.
Dine timer er meget motiverende, både hvad angår din humor/dit humør, dine øvelser og ligeledes dit musikvalg.
Jeg glæder mig allerede til mandag -til endnu en time, hvor man rocker i sædet med pulsen i vejret. . ."

"Jeg deltager ofte i dine bodybike timer og ikke mindst events. Du er helt klart min yndlings instruktør ;-). God energi, spændende timer og for det meste fed musik."

"Tak for mange dejlige inspirerende bodybike timer. Det er din skyld at jeg har bevaret og fået lysten til at spinne."

"Jeg vil gerne sige at det er super fedt at kører med dig, jeg ved at vi henter en masse energi i dine timer, selv om dagen kan have været træls!"

"Det er (for) sjældent, at jeg får sagt dig pænt tak efter træning for en god tur... så må jeg lige gøre det virtuelt. TAK for en super-inspirerende 1'er time i aften. Hvis"go' weekend"(din afslutinngbemærkning) er lig med godt humør, go' musik og jeg-glæder-mig-allerede-til-næste gang, ja, så er det weekend nu!"

"Tak for en forrygende spinningtime i Husum idag, intet mindre end verdensklasse.
Jeg har spinnet i henved 10 år nu og dine timer er klart blandt de bedste."

"Vi var idag i Husum og kørte bodybike1 med dig, og det var, som ventet, en rigtig dejlig oplevelse.
Vi har kørt med dig engang tidligere i Herlev og dengang besluttede vi at det bestemt ikke var sidste gang vi kørte med dig.
Vi har kørt med en del forskelige instruktører efterhånden og vi ved godt hvad vi vil ha' eller hvad der virker godt for os, og det opfylder du til fulde!!
Du er rigtig god til at få os til at gi' den en skalle, med det resultat at man har det helt fantastisk dejligt bagefter :)
Dit musikvalg er også helt efter vores smag..
Med andre ord: DU GØR ET FANTASTISK GODT STYKKE ARBEJDE OG VI TVIVLER PÅ AT DET KAN GØRES RET MEGET BEDRE!!!
De dejligste cykel-hilsner
fra et par fans"